Din mäklare i Arboga

Mäklarhuset ArbogaBesöksadress

Nygatan 33 B 73230 Arboga

Ska du köpa eller sälja en bostad? Som din mäklare i Arboga erbjuder vi dig en smart, heltäckande mäklartjänst. Vi jobbar hårt för att få alla parter nöjda och vårt mål är att göra bostadsmarknaden till en mindre krånglig plats. Ta hjälp av våra duktiga mäklare i Arboga redan idag.

Våra mäklare kan Arboga

Att köpa eller sälja bostad är en av de största affärerna som man gör i sitt liv. Alla mäklare som arbetar här på Mäklarhuset i Arboga älskar det vi gör och är dedikerade våra kunder och affärer. Varje affär är unik och vårt mål är att det ska vara tryggt, enkelt och framgångsrikt för både säljaren och köparen.

Hos oss möter du erfarna och engagerade fastighetsmäklare som är specialister på Arboga bostadsmarknad. Detta gör att vi har full koll på skolor, förskolor, affärer, idrottsanläggningar, lokala kommunikationer och på vad som är på gång i området. Mäklarhuset står för nära engagemang med kunden och personlig service, vilket har har resulterat i att vi år efter år har haft en kundnöjdhet i toppklass. Kontakta din lokala mäklare i Arboga idag, så gör vi vårt bästa för att hjälpa dig. Varmt välkomna!

Mäklaruhset Arboga

Mäklare & medarbetare


Maria Hellström

Fastighetsmäklare / Delägare
Talar även engelska.

Erik Persson

Fastighetsmäklare
Talar även engelska.

Hitta till oss


Mäklarhuset Arboga Nygatan 33 B 73230 Arboga

Öppettider


Måndag 10-16
Tisdag 10-16
Onsdag 10-16
Torsdag 11-17
Fredag 11-15

Behöver du en mäklare i Arboga?


Våra mäklare har mångårig erfarenhet av bostadsaffärer i Arboga. Boka din kostnadsfria värdering redan idag.

Vi förmedlar och värderar alla slags bostäder som villor, fritidshus, lägenheter, radhus, tomter, nyproduktion och kommersiella fastigheter. Vi erbjuder fri muntlig värdering och rådgivning av din bostad.

Kontakta din lokala mäklare i Arboga idag, så gör vi vårt bästa för att hjälpa dig. Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.


Förbered din försäljning

Förbered din försäljning

Med vår kostnadsfria tjänst Förberedd hjälper vi dig att förbereda hela din försäljning så att du är redo när drömbostaden dyker upp.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.