Strömmen 1

Strömmen 1

Pris

720 000 – 1 575 000 kr
Arboga — Bostadsrätter

Strömmen 1


Pris
720 000 – 1 575 000 kr

Arboga — Bostadsrätter

Byggnationen är igång på Strömmen 1 som är beläget på Stömgatan söder om ån och färdigställer den lilla stadsdelen Åbrinken som går i samma skala, formgivning och kulör med inspiration från bebyggelsen kring Arbogaån.

Byggherrarna har byggt 31 bostäder som är klara och inflyttade och nu byggstartas etapp 1 av 2 på Strömmen 1. Båda etapperna innehåller vardera 12 lägenheter. Lägenheterna är bostadsrätter med 1 RK, 3 RK och 4 RK i två plan. Det finns två lägenheter i etapp 1 kvar för den vill ta tillfället att flytta in kring årsskiftet 2021/2022.

Lägenheterna är ljusa och luftiga med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Badrummet är rymligt med grått klinkergolv och vita helkaklade väggar. I badrummet hittar du även tvättmaskin och torktumlare och i köket finns kökssnickerier från Nordanro, diskmaskin, induktionshäll, kyl, frys samt integrerad ugn och mikrovågsugn. Här finns antingen utgång till balkong eller uteplats.

Förövrigt är det ett optimalt läge, där Åbrinken är beläget nära centrum samtidigt som man får vakna upp precis vid Arbogaån! Längs Arbogaån finns motionsspår för den hurtige och i Arboga centrum kan du strosa runt i en vacker och härlig miljö med gamla kullerstensgator som är omgivna av charmiga gamla byggnader, mysiga affärer och restauranger. Det är även utmärkta tåg-, bil- och bussförbindelser mellan Eskilstuna, Örebro, Västerås och Stockholm.


Avgift
2 705 – 4 530 kr
Boarea
40 – 67 kvm
Antal rum
1,5 – 3 rok
Preliminär inlyttning
2020
Upplåtelseform
Nyproduktion
Försäljningsstart
2019-11-25
Status
Försäljning pågår
Antal objekt
24

Mäklarhuset Arboga

Kontakta Maria för mer information kring Strömmen 1.


Beskrivning

01
Tomtbeskrivning

Bottenplan med uteplats med betongplattor/trall eller på ovanvåningen balkong.


02
Områdesbeskrivning

Ett nytt bostadsområde med fantastiskt läge vid Arbogaån, samtidigt ligger Åbrinken nära centrum med restauranger, matvaruaffärer och butiker. Det är lätt att ta sig till större städer som Örebro, Västerås och Stockholm.

Det finns fina strövområden nära Arbogaån. Allt är inom kort promenadavstånd med fem minuter till torget, butiker, matvaruaffärer, banker, restauranger mm samt sju minuter till järnvägsstationen. Dessutom finns det goda möjligheter till skidåkning, golf och fiske för dig som tycker om att vistas i naturen. Det finns även badhus inom kort avstånd.

I Arboga har du möjlighet att uppleva den idylliska småstadskänslan med en välkänd konstrunda, gammeldags julmarknad och de berömda Medeltidsdagarna för att inte nämna SM i segelflyg.


Området
Använd kartan
X

Bostäder


Antal rum
Boarea
Pris
Status

Intresseanmälan

Vill du veta mer om Strömmen 1? Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss!

Om din bostad:
Genom att klicka på knappen godkänner du vår personuppgiftsbehandling och allmänna villkor.
Mäklarhuset Magazine
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.