Strömmen 6

Strömmen 6

Slutpris

1 555 000 kr


Åbrinken— Arboga— Nyproduktion

Strömmen 6


Slutpris
1 555 000 kr

Tillhör projekt Strömmen 1
Åbrinken— Arboga— Nyproduktion

Luftiga 3:or vid Arbogaån!

NYPRODUKTION, rymliga 3:or på Åbrinken! Lägenheterna är ljusa och luftiga med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Badrummet är rymligt med grått klinkergolv och vita helkaklade väggar. I badrummet hittar du även tvättmaskin och torktumlare och i köket finns kökssnickerier från Marbodal eller likvärdigt, diskmaskin, induktionshäll, kyl, frys samt integrerad ugn och mikrovågsugn. Här finns antingen utgång till balkong eller uteplats.

Förövrigt är det ett optimalt läge, där Åbrinken är beläget nära centrum samtidigt som man får vakna upp precis vid Arbogaån! Längs Arbogaån finns motionsspår för den hurtige och i Arboga centrum kan du strosa runt i en vacker och härlig miljö med gamla kullerstensgator som är omgivna av charmiga gamla byggnader, mysiga affärer och restauranger. Det är även utmärkta tåg-, bil- och bussförbindelser mellan Eskilstuna, Örebro, Västerås och Stockholm.


Boarea
67 kvm
Avgift
4 826 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2022-01-17

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.