NYPRODUKTION

Arboga / Äganderätt / Björkudden - Lunger

Bygg ditt drömboende tillsammans med Villa Maria sju olika hustyper!

Pris
2 200 000 – 3 500 000 kr
Boarea
70 – 133 kvm
Antal rum
3 – 6 rok
Upplåtelseform
Fritidshus/villor
Försäljningsstart
2020-08-14
Status
Försäljning pågår
Antal objekt
28

Lugnt, barnvänligt och växande område med möjlighet till både permanent- och fritidsboende. Bad-, båt- samt fiskemöjligheter finns i området samt närhet till skog och natur.

Sponsrade länkar
Bilder
Villa Maria Arboga
Villa Maria Arboga
Villa Maria Arboga
Villa Maria Loftahammar
Villa Maria Loftahammar
Villa Maria Loftahammar
Villa Maria Mörbylånga
Villa Maria Mörbylånga
Villa Maria Mörbylånga
Villa Maria Istbo
Villa Maria Istbo
Villa Maria Istbo
Visa alla 28 bilder
Fakta
Beskrivning
Välkommen ut till harmoniska Björkudden i Lunger. Här finns alla möjligheter för avkoppling och återhämtning från en stressig vardag.

I området finns en fin och välskött badplats med mindre sandstrand samt badbrygga. Vid badplatsen finns det även grillplats samt träbord med fasta bänkar för fikastunden. Finns även båtbrygga i området där det finns möjlighet att ha sin egen båt.
Som boende i Björkudden finns det fiskerätt i Hjälmaren. Gillar du skog och natur så ligger naturreservatet Kuggenäs granne med Björkudden. I naturreservatet finns det fina promenadstigar med flera rastplatser. Runt om hela området finns det flera grönskande skogsområden med möjlighet till både svamp- och bärplockning finns.

Just nu finns det närmare 30 olika tomter till salu där alla har olika former och storlekar, här kan du välja vilken tomt som skulle passa just dig bäst och sedan välja en hustyp som du gillar. Det finns sju stycken olika husvarianter att kunna välja på, dock finns även möjlighet att skräddarsy dessa villor så att du får ditt absoluta drömboende. De villorna som är tänkta är i materialet Ytong, med putsad fasad och PVC 3-glas fönster, vilket gör huset väldigt underhållsfritt under många år framöver. Stilrena och bra materialval med 3 stavs ekparkett och målade väggar i alla rum, klinker i hallen samt klinker och helkaklade väggar i badrum. De olika husen som finns att välja på är för både permanent- och fritidsboende. Möjlighet till olika tillval som exempelvis köksändringar, kamin, garage och altan går att göra.

Priser inklusive tomt och hus från 2.2 miljoner. Anslutningsavgift till kommunalt V/A till föreningen tillkommer med max 15 000 kr och el tillkommer utöver priset.
Det jobbas även på en ny detaljplan i ena delen av området som kommer medföra bostadsrätter i radhusform samt även tänkt att det ska bli en förskola.


Från Arboga tar du dig enkelt vidare till större städer, både via bil och tåg.
Tomtbeskrivning
Tomter med äganderätt från 1 518 kvm - 2 682 kvm
Service och kommunikationer
Ica Nära finner du i Lungers samhälle.
Närmsta förskola ligger i Götlunda vilket det tar ca 10 minuter att ta sig till från Lunger med bil. I Götlunda finns det även skola för årskurs F-6 samt bensinstation, restaurang och Götlunda glass.

Från Lunger behöver du ta dig vidare genom bil eller alternativt cykel. Till Arboga tar det ca 15 minuter med bil och därifrån tar du dig lätt och snabbt vidare till större städer genom påfarter på både E18 och E20. Till Stockholm kör du på mindre än två timmar. I Arboga finns det även en tågstation med direktanslutningar till större städer.
Områdesbeskrivning
Sommartid finns det en väldigt mysig badplats med badbrygga och sandstrand. Vid badplatsen finns det även grillplats samt robusta bord med fasta bänkar. I Lunger finns även möjlighet att ha båtplats för dig som gillar vattensport och fiske. Vintertid när isen lagt sig kan man åka skridskor på Hjälmaren och varför inte prova på att pimpla. Närhet till skog och natur med möjlighet att plocka svamp och bär.

Här finns alla möjligheter för dig som gillar sport och aktiviteter med oändliga vägar för exempelvis cykling eller för en härlig joggingtur. Grannen till Lunger är naturreservatet Kuggenäs där det finns fina promenadstigar samt fikaplatser.
Fakta
 • Pris
  2 200 000 – 3 500 000 kr
 • Boarea
  70 – 133 kvm
 • Antal rum
  3 – 6 rok
 • Upplåtelseform
  Fritidshus/villor
 • Försäljningsstart
  2020-08-14
 • Status
  Försäljning pågår
 • Antal objekt
  28
Bostäder
Antal rum Boarea Pris Status
Ejdervägen 4 6 133 kvm 3 500 000 kr Till salu
Ejdervägen 6 4 115 kvm 3 200 000 kr Till salu
Spovvägen 1 3 70 kvm 2 200 000 kr Till salu
Spovvägen 3 3 70 kvm 2 400 000 kr Till salu
Spovvägen 4 4 100 kvm 3 000 000 kr Till salu
Spovvägen 5 4 112 kvm 3 100 000 kr Till salu
Spovvägen 6 4 126 kvm 3 300 000 kr Till salu
Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Sponsrade länkar
Karta
Intresseanmälan
Björkudden - Lunger

Vill du veta mer om detta projekt? Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss!

Genom att klicka på knappen Anmäl intresse så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Följ oss i sociala medier