Prästgärdsgatan 16

Prästgärdsgatan 16

Slutpris

1 175 000 kr


Centrum— Köping

Prästgärdsgatan 16


Slutpris
1 175 000 kr

Centrum— Köping

Unik möjlighet att förvärva en fyra med låg månadsavgift i centrum!

Nu finns en unik möjlighet förvärva en rymlig fyra om 86,5 kvm med låg månadsavgift inne i Köpings centrum! Detta är den perfekta lägenheten om du vill ha nära till allt men samtidigt ett lugnt läge med balkong mot innergården. Föreningen är väl omhändertagen med god ekonomi. Här har ni en fräsch lägenhet med en trevlig planlösning och genomgående parkettgolv i alla rum.

Det första man möts av i lägenheten är entrén som är praktisk med hatthylla och plats för förvaring. I anslutning till hallen finns kök, spabad, sovrum och vardagsrum. Köket är fräscht i en vit kulör med vitrinskåp och välutrustat med diskmaskin, ugn i arbetshöjd, häll, fläkt och kombinerad kyl och frys. Badrummet är utrustat med dusch, wc, handfat med kommod och spegelskåp. Vardagsrummet är luftigt med utgång till balkong och gott om plats för både soffa och matgrupp.

I lägenheten finns också ett trevligt genomgångsrum som idag används till walk-in-closet, men här skulle man också kunna ha kontor eller sovrum. Vidare finns en inre hall och ett stort master bedroom med en mindre walk-in-closet.

Området är utmärkt för den som vill bo i centrum med närhet till restauranger, caféer, barer, butiker, apotek och allt därtill. Samtidigt är Karlbergskogen ett stenkast ifrån som har motionsspår, elljusspår och teknikbacke bland de vackra bokträden. Runt hörnet har man även den äldre och charmiga delen av Köping där det även finns ett populärt café.

Med en kort promenad når man busstation och tågstation som enkelt tar dig till bland annat Västerås, Stockholm, Örebro och Göteborg. Det är även enkelt att ta sig med bil till de större städerna från Köping.


Boarea
86.5 kvm
Avgift
3 924 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2021-08-02

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.