Sjövägen 50

Sjövägen 50

Slutpris

2 550 000 kr


Malmön— Köping

Sjövägen 50


Slutpris
2 550 000 kr

Malmön— Köping

Fritidshus med Mälarutsikt!

Välkommen till Sjövägen 50 och en villa om tre rum och kök samt inredd vind! Huset har ett högt läge med fantastisk utsikt över Mälaren och nära till brygga. Perfekt för den som antingen söker ett sjönära fritidsboende eller enkelt vill göra om det till ett kvalitativt permanentboende.

Huset är ljust och väl omhändertaget med entré/matplats, vardagsrum, kök, badrum, sovrum och sovloft. Utöver det erbjuder huset vackra trägolv och en insatskamin som inte bara värmer utan också höjer trivselfaktorn! Den lättskötta tomten erbjuder vedbod, förråd, redskapsbod och gästhus. På Malmön bor man i omtyckta och populära kvarter, här finns det restaurang som är öppen på sommarhalvåret, kiosk och en trevlig promenadslinga längs sjön samt strand och volleybollplan.

Dessutom finns det en cykelbana in till Köping, där det finns allt man behöver exempelvis restauranger, caféer, matbutiker, skolor, tågstation och vårdcentraler. Det är också nära till Västerås, Stockholm, Örebro och Eskilstuna. Här är det lätt för hela familjen att trivas!


Boarea
60 kvm
Driftkostnad
10 400 kr/år
Tomtarea
982 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2021-02-05

Mäklarhuset Arboga

Denna villa på Sjövägen såldes av oss 2021-02-05. Se alla våra försäljningar i Köping samt även på Sjövägen.

Boka värdering

Maria Hellström

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.