Kvicksundsstigen 6 / Kvicksund / Västerås

Bo vid Mälarens strand!

Slutpris
1 500 000 kr
Boarea
110 kvm
Avgift
8 921 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
2 (Hiss finns)
Såld
2019-07-08
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kvicksundsstigen såldes av oss 2019-07-08. Se alla våra försäljningar i Kvicksund samt även på Kvicksundsstigen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kvicksund är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Mälaren som granne! Välkommen till denna trivsamma fyra i två plan med fantastiskt läge vid Mälarens strand. Rymlig inglasad balkong i söderläge med härlig utsikt över Mälaren samt ytterligare en balkong i västerläge. Renoverat kök från 2008 med Mobalpaluckor i valnöt med flera vitrinskåp. Bostaden är utrustad med två badrum (ett på varje plan) samt gott om förvaring med både klädkammare, kattvindar och källarförråd. Bostadsrättsförening med unika faciliteter såsom badstrand, bryggor, egna båtplatser (ledig plats finns), festlokal, bastu, övernattningslgh mm. Lediga parkeringsplatser finns att hyra. Närhet till skola, buss, tåg och ICA-butik. Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.