Fallvägen 2

Fallvägen 2

Slutpris

1 200 000 kr


Riddarhyttan/Bäcka— Riddarhyttan— Skinnskatteberg

Fallvägen 2


Slutpris
1 200 000 kr

Riddarhyttan/Bäcka— Riddarhyttan— Skinnskatteberg

Välkommen till denna vackra fastighet beläget lantiligt vid en stor damm!

Förbesiktat! Välkommen till denna vackra fastighet beläget lantligt vid en stor damm! Här finns ytor för den stora familjen, generationsboende eller vill man ha B & B så finns två separata lägenheter som säljarna har gjort iordning. . I huset är samtliga eldstäder är godkända, 2 av kakelugnarna är nyrenoverade..Fiberoptik är installerat, så här kan man arbeta hemifrån om man jobbar via datorn. I huset finns flera kakelugnar varav 2 är renoverade. Då tomten är stor finns goda möjligheter att odla sina egna grönsaker på friland eller i växthus. Säljarna har upparbetat ett odlingsland som tidigare år har försörjt dem med stora grönsaksskördar. Det finns även gott om bärbuskar och fruktträd i trädgården.

Huset är ursprungligen byggd för 4 familjer och går enkelt att göra om till 3 lägenheter.

Vill man bada så är det gångavstånd, ca 10 minuter till 3 sjöar , Övre Skärsjön, Bjursjön. den lilla Bockmossdammen, För den som gillar att plocka bär- och svamp så finns det runt husknuten. Det finns mycket aktiviteter såsom fiske, ridning och fina vandringsleder samt ett rikt kulturliv, annars kan man bara njuta av lugnet och naturen.

Det tar ca 10 minuter med bil till Skinnskatteberg där det finns matvaruaffär, sportaffär, bank, pizzeria mm. I Riddarhyttan finns en förskola och i Skinnskatteberg finns grundskola.


Boarea/biarea
158/22 kvm
Driftkostnad
39 900 kr/år
Tomtarea
4 297 kvm
Rum
9 rum (7 sovrum)
Såld
2021-08-10

Mäklarhuset Arboga

Denna villa på Fallvägen såldes av oss 2021-08-10. Se alla våra försäljningar i Riddarhyttan samt även på Fallvägen.

Boka värdering

Maria Hellström

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.