Munspelsvägen 12

Munspelsvägen 12

Slutpris

2 900 000 kr


Surahanmmar— Surahammar

Munspelsvägen 12


Slutpris
2 900 000 kr

Surahanmmar— Surahammar

Charmigt enplanshus i Surahammar med exklusiva bekvämligheter!

Välkommen till ditt drömhem i Surahammar, där komfort och lyx möts på bästa sätt! Detta enplanshus har allt du behöver för det perfekta boendet. Slappna av vid den uppvärmda poolen, omgiven av solsängar och lounge-möbler för avkopplande dagar och mysiga kvällar.
Vidbyggt garage med förrådsdel och elport ger inte bara bekvämlighet utan också extra utrymme för förvaring. Här finns plats för både bilen och hobbyprojekten.
Inuti möts du av en bostad i toppklass. Det renoverade köket är både funktionellt och stilrent, perfekt för den matälskande familjen. Vardagsrummet pryds av en mysig braskamin vilket skapar en varm och inbjudande atmosfär.
Njut av det helkaklade badrummet som erbjuder det bästa av två världar – en uppfriskande dusch och ett avkopplande badkar. Med tre rymliga sovrum erbjuder detta enplanshus både komfort och flexibilitet för familjen. Skapa ditt eget personliga utrymme och låt varje medlem i familjen trivas.
Missade inte chansen att äga detta fantastiska enplanshus i Surahammar. Kontakta oss nu för visning och upptäck allt detta hem har att erbjuda!


Boarea
117 kvm
Driftkostnad
44 495 kr/år
Tomtarea
755 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2023-11-24

Mäklarhuset Västerås

Denna villa på Munspelsvägen såldes av oss 2023-11-24. Se alla våra försäljningar i Surahammar samt även på Munspelsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.