Villagatan 29b

Villagatan 29b

Slutpris

600 000 kr


Valskog— Kungsör

Villagatan 29b


Slutpris
600 000 kr

Valskog— Kungsör

Bostadsrättsparhus med garage

Här erbjuds en rymligt, attraktivt och trevligt bostadsrättsparhus med vackert ljusinsläpp, fönster i flera väderstreck och garage. Detta hus är funktionellt men med visst renoveringsbehov och det innebär så klart att du som flyttar in här får en möjlighet att välja och vraka bland material, färger och utrustning.

Här stiger du in i en rymlig hall med klädhängare, och vidare in till ett ljust vardagsrum med utgång till altan med tak i perfekt solläge. Köket och badrummet är funktionellt. Boendet erbjuder tre sovrum.

Föreningen heter Brf Enstigen och är en välskött sådan. I månadsavgiften om 4 535 ingår bostadsrättstillägg, garage och parkering på uppfarten.

Detta boende har ett mysigt läge i Valskog! Med en kort bilfärd når du Köping, Kungsör eller Arboga och det är även nära de större städerna såsom Västerås, Eskilstuna och Örebro. Här finns det mesta för familjen såsom förskola, pizzeria, delikatessbutik och närhet till naturen!


Boarea
101 kvm
Avgift
4 535 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2020-05-18

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.