Gjutaregranströmsgata 9

Gjutaregranströmsgata 9

Slutpris

2 875 000 kr


Centralt/Östermalm— Västerås

Gjutaregranströmsgata 9


Slutpris
2 875 000 kr

Centralt/Östermalm— Västerås

Ljus hörnlägenhet från 2019 i välskött, stabil och aktiv förening

Här erbjuds en stilren och välplanerad hörnlägenhet med ett ljusinsläpp som är svårt att motstå. Välkommen till en lägenhet där det kommer dröja många år innan du behöver tänka på renoveringar.

Lägenheten består av en stor, välplanerad och inbjudande hall, vardagsrum, kök, ett badrum och två sovrum. I det öppna, stilrena och sociala vardagsrummet finns fint ljusinsläpp och fönster åt två håll. Köket är socialt, ljust och öppet med bra förvaringsmöjligheter, bänkskiva i laminat, öppen planlösning mot vardagsrummet, vita skåpluckor och gott om plats för matbord och stolar. Badrummet är fräscht och trevligt med toalett, handfat, förvaringsskåp, torktumlare, duschvägg, golvvärme och tvättmaskin. Det stora, ljusa och inbjudande sovrummet har ljusa väggar och ekparkett och erbjuder fint ljusinsläpp, inbyggda garderober och plats för dubbelsäng.

Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här trean finns en stor, inglasad och ljus balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Balkongen nås från vardagsrummet och erbjuder lättmöblerade ytor, sol hela eftermiddagen och kvällen och plats för ett mindre bord.

Brf Österport 4 i Västerås är en välskött, stabil och aktiv förening med god ekonomi, strukturerade framtidsplaner och en tydlig och långsiktig plan för framtida förbättringar som bland annat tillhandahåller soprum, cykelrum och en trevlig innergård.


Boarea
83 kvm
Avgift
4 426 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
5 av 6 (Hiss finns)
Såld
2023-10-03

Mäklarhuset Västerås

Denna lägenhet på Gjutaregranströmsgata såldes av oss 2023-10-03. Se alla våra försäljningar i Västerås samt även på Gjutaregranströmsgata.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.