Bomansgatan 30 A / Kristiansborg / Västerås

Gavel 3:a i toppskick och högt läge på Kristiansborg!

Slutpris
1 850 000 kr
Boarea
67.5 kvm
Avgift
4 444 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 3
Såld
2019-09-16
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Bomansgatan såldes av oss 2019-09-16. Se alla våra försäljningar i Västerås samt även på Bomansgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kristiansborg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Kristiansborg har länge varit ett eftertraktat område. Med direkt närhet till Mälardalens högskola, City och närbelägen påfart till E18 är Kristiansborg ett perfekt området för både yngre och äldre. Mycket ljus och trivsam gavel 3:a med utsikt över Kristiansborgs takåsar. Lägenheten är grundligt renoverad 2018/2019. Det helkaklade badrummet är både rymligt och stilrent. Köket har goda arbetsytor och håller hög standard. Vardagsrummet har fönster i två väderstreck och är rymligt nog för både matsalsmöbel och soffgrupp. De två sovrummen är målade i en fin gråbeige färg och golven i lägenheten är genomgående gråbetsad parkett. Stabil förening med god ekonomi och tillgång till både gym och fritidslokal.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.