Fågelpilsgatan 4

Fågelpilsgatan 4

Slutpris

4 900 000 kr


Guldkullen— Västerås

Fågelpilsgatan 4


Slutpris
4 900 000 kr

Guldkullen— Västerås

GULDKULLEN

Varmt välkommen hem till en mycket fin enplans-villa på Guldkullen. Hela bostaden är omsorgsfullt ompysslad och fönster är bytta samt tak nyligen omlagt.

Invändigt erbjuds genomgående fina ytskikt, allt bekvämt beläget på ett plan. Du har fyra sovrum, två badrum och biorum. Vardagsrummet är ljust och fint med en fullt fungerande öppen spis och stora fönsterpartier. Köket är rymligt och trivsamt med plats för stort middagsbord.

Lagom stor och lummig trädgård med lättskött gräsmatta och päronträd. Tomten är insynsskyddad och vetter mot skogsparti. Det finns också ett uppvärmt dubbelgarage, fristående förråd och en stensatt uppfart med plats för ett flertal bilar.

På Guldkullen bor du i ett lugnt och fint område nära naturen. Nära till förskola, skola och buss som tar dig in till stadskärnan.

Besiktning är utförd av Svensk kvalitetssäkring.

Välkommen att trivas på Fågelpilsgatan 4!


Boarea/biarea
177/27 kvm
Driftkostnad
55 402 kr/år
Tomtarea
691 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2023-02-08

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.