Haga Parkgata 15 D / Haga / Västerås

Rymlig 1:a med balkong i härligt läge!

Slutpris
820 000 kr
Boarea
41.5 kvm
Avgift
3 221 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-09-30
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Haga Parkgata såldes av oss 2019-09-30. Se alla våra försäljningar i Västerås samt även på Haga Parkgata

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Haga är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna rymliga och väldisponerade 1:a på populära Haga. Här bor du på ett lummigt område med kort cykelavstånd till centrum och promenadavstånd till välsorterad matbutik. Lägenheten är på 41,5 kvm fördelat på rymligt kök med plats för ordentlig matgrupp, luftig hall med två klädkammare, helkaklat badrum samt allrum med utgång till stor balkong med eftermiddags-/kvällssol i fritt, härligt läge mot skogsdunge. En lägenhet att trivas i! Bastu genom föreningen och busshållsplats ett stenkast bort.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Haga

På Haga finns det både flerfamiljshus och villor. Hyres-, bostads- och äganderätter ligger blandat i en lugn och trivsam miljö. Här finns fina grönområden att ströva i. Området byggdes ut under 1940- och 1950-talet men har sedan dess både genomgått renovering och kompletterats med nyproduktion. Det är främst i den norra delen av Haga som innehåller villabebyggelse. Under senare år har det även ske

Förbindelser

Buss till Västerås City / Bra förbindelser till Västerås City Finns ett flertal busshållplatser och bra tider för bussförbindelsen.

Sport och fritid

Här kan du läsa mer om idrott, motion och friluftslivet i Västerås: https://www.vasteras.se/uppleva-och-gora/idrott-och-friluftsliv.html Fina promenadstråk och nära till lekparker i området.

Service

På haga är servicen god. Här finns flera affärer och det även enkelt att ta sig till flera av Västerås större köpcentra, Stenby och Hälla.

Familjeliv

I närområdet finns förskola, öppen förskola, fritidshem, öppen fritidsverksamhet, fritidsgård och skola. Här kan du läsa mer om barnomsorg och utbildning: https://www.vasteras.se/barn-och-utbildning.html

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.