Isbjörnsvägen 7 / Hökåsen / Västerås

Rymliga villa om 115m²+115m² på en stor friköpt tomt.

Slutpris
3 575 000 kr
Boarea/biarea
115/115 kvm
Driftkostnad
50 295 kr/år
Tomtarea
1 103 kvm
Rum
7 rum (3-4 sovrum)
Såld
2019-09-26
Bostaden är såld!

Denna villa på Isbjörnsvägen såldes av oss 2019-09-26. Se alla våra försäljningar i Västerås samt även på Isbjörnsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hökåsen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Trivsamt hus med tre parkeringsplatser framför garagen och en stor öppen trädgårdstomt på baksidan i västerläge. Bostadsvåningen spänner över 115m² och inrymmer tre sovrum och badrum i en avskild del samt sociala ytor i form av vardagsrum, matrum och kök, i motsatt del. Källaren med sina 115m² inrymmer bland annat gillestuga med öppen spis, bastu/duschrum, toalett, gästrum och tvättstuga. Varmbonat garage finns med ingång direkt in i källaren.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Hökåsen

Hökåsen är en tätort i Västerås kommun som ligger omkring 8 km från Västerås stadskärna. Invånarantalet är cirka 3 000 personer. Lugnt och familjevänligt område.

Allt man behöver!

I Hökåsen finns ICA Hökåsen, Dinos Pizzeria, apoteksombud och postombud. I utkanten av Hökåsen finns ett vattenfyllt grustag, kallat Gropen, som används som badplats under sommaren med fina promenadsträckor.

Natur och fotboll i Hökåsen

Hökåsen har ett antal aktiva föreningar inom ungdomsidrott som fotboll. Det är nära till Hökåsens IP och Ängens IP. Det finns även en aktiv scoutkår i Hökåsen och ett motionsspår som är 2,5 km. Utegym som ligger i anslutning till motionsspåret.

Ta bussen eller cykel in till stan

Finns ett flertal busshållplatser och bra tider för bussförbindelsen. Även skolskjuts för barn finns. Bra cykelbana in till Nordanby och Västerås city.

Familjeliv i naturen

Nära till Hökåsen gropen, lekparker, pulkabackar och natur. I närområdet finns förskola, öppen förskola med aktiviteter och fritidshem. Hökåsenskolan är en grundskola från förskoleklass till årskurs 6. Årskurs 7-9 finns i Tillberga som är en närliggande by.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.