Karlsgatan 9d / Centrum / Västerås

MITT I CENTRUM

Slutpris
1 320 000 kr
Boarea
42 kvm
Avgift
2 312 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
3 (Hiss finns)
Såld
2019-08-29
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Karlsgatan såldes av oss 2019-08-29. Se alla våra försäljningar i Västerås samt även på Karlsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en välplanerad 1:a med balkong i sydväst intill lugn gård på en mycket attraktiv adress i Västerås city! Luftigt vardagsrum med utgång till balkong och plats för både soffa och dubbelsäng samt ett hemtrevligt kök. Fräscht badrum med tvättmaskin. Separat kök med gott om plats för 6 sittandes middagsgäster och i köket finns det gott om förvaring. Närhet till kommunikation, då du har City, buss, mataffär och restauranger alldeles runt husknuten. Perfekt för dig som vill bo centralt samtidigt som du har grönskande Vasaparken nära! Tillgång till källarförråd och cykelrum i markplan.

Möjlighet till snabbt tillträde!

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.