Kilagatan 14

Kilagatan 14

Slutpris

2 420 000 kr


Odensvi— Västerås

Kilagatan 14


Slutpris
2 420 000 kr

Odensvi— Västerås

RENOVERAD PÄRLA MED RADHUS-KÄNSLA

På populära Odensvi presenteras denna renoverade, ljusa och rymliga trea med radhuskänsla. Läget i området är optimalt med stor insynsskyddad trädgård och inglasad altan med tillhörande trädäck. Bostaden är välplanerad med stort kök och vardagsrum, två rejäla sovrum och fullutrustat badrum med tvättmaskin. Från vardagsrummet nås ett underbart uterum som kan nyttjas under stora delar av året.

Området passar utmärkt för dig som uppskattar ett lugnt boende med mycket grönska. Föreningen erbjuder flera lekplats och parkering nära bostaden. Förskolor och skolor finns på tryggt promenadavstånd. Centrum nås via cykelväg och bussförbindelserna är generösa. Även mataffärer, idrottsplats och naturstråk finns i närheten.

Varmt välkomna till ett hem där det bara är att flytta in, trivas och bo!


Boarea
79.5 kvm
Avgift
5 800 kr/mån
Rum
3 rum (1 sovrum)
Såld
2021-12-13

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.