Klockartorpsgatan 15c / Klockartorpet / Västerås

BARA ATT FLYTTA IN!

Slutpris
1 200 000 kr
Boarea
49 kvm
Avgift
3 295 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-08-23
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Klockartorpsgatan såldes av oss 2019-08-23. Se alla våra försäljningar i Västerås samt även på Klockartorpsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Klockartorpet är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en vacker renoverad tvåa som har genomgående planlösning och fönster i två väderstreck. Våningen är bekvämt belägen en halvtrappa upp i en vacker fastighet med byggår 1945 och präglas av den stilfulla funktionalismen. Lägenheten är lättmöblerad med bra inredningsytor, alla rum har ljusa väggar och fina golv. Köket som renoverades 2019 har plats för matbord, fint inrett med bänkskiva av massiv ek och rostfria vitvaror. Badrummet har ljust kakel och klinker samt badkar, Huset är högt belägen med fin utsikt över kvarterets fina 40-tals hus och en fantastisk utsikt över Västerås.

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration