Konstnärsvägen 1 / Erikslund / Västerås

Välplanerad på hörna

Slutpris
1 030 000 kr
Boarea
82 kvm
Avgift
6 159 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 (Hiss finns)
Såld
2014-10-15
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Konstnärsvägen såldes av oss 2014-10-15. Se alla våra försäljningar i Västerås samt även på Konstnärsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Erikslund är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna välplanerade hörnlägenhet med genomgående gavelläge och stor inglasad balkong. Lägenheten har två bra sovrum och ett insynsskyddat läge mot lugna och lummiga omgivningar. Fastigheten ligger på ett mycket bra läge med direkt närhet till bussförbindelser, skola, barnomsorg och Erikslund shoppingcenter. Gott om förvaringsmöjligheter med både 2 st klädkammare i hallen och 2 st förråd tillhörande lägenheten. Hiss finns. Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.