Kopparbergsvägen 18c

Kopparbergsvägen 18c

Slutpris

1 375 000 kr


Centralt— Västerås

Kopparbergsvägen 18c


Slutpris
1 375 000 kr

Centralt— Västerås

MITT I CITY MED HISS

Högst upp med hiss, finns denna fina tvåa med fräscha ytskikt, genomgående ekparkettgolv, renoverat kök, stort vardagsrum och sovrum samt en inglasad balkong.

Här väntar ett stilrent kök med generösa arbetsytor och förvaringslösningar som kombineras med ljusa fronter och fullutrustat. Rymligt vardagsrum som ger plats för såväl soffa och mediautrustning samt matbord för stora sällskap.
Vidare finns ett väl tilltaget sovrum som har plats för dubbelsäng och annan önskad möblering, en välkomnande hall/entré med plats för förvaring.
Fantastiskt ljusflöde via flera fönster i olika väderstreck och utgång till en balkong med högt och fritt läge där trivsamma vyer kan avnjutas.

Med omkringliggande och grönskande omgivning ges känslan av att bo i en egen liten oas med centralt läge strax utanför. Här bor man i en lugnt och solid förening med nära till såväl restauranger, affärer, kommunikationer och centrum.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
51 kvm
Avgift
3 582 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns)
Såld
2022-12-30

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.