Lovisebergsvägen 12 / Centralt / Karlsdal / Västerås

Vacker utsikt!

Slutpris
1 715 000 kr
Boarea
57,5 kvm
Avgift
2 458 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
10 (Hiss finns)
Såld
2017-04-27
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Lovisebergsvägen såldes av oss 2017-04-27. Se alla våra försäljningar i Västerås samt även på Lovisebergsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centralt / Karlsdal är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till denna ljusa och välplanerade hörnlägenhet med en fantastisk utsikt! Här bor du näst högst upp i huset och har stora sociala umgängesytor med en genomtänkt planlösning. Härlig inglasad balkong i västläge med en vidsträckt vy över Västerås centralare delar. Genomgående stilrena materialval, bra förvaring och stora fönsterpartier som släpper in mycket ljus. Vid renovering av denna lägenhet har nuvarande ägare beaktat miljö och natur genom att välja högkvalitativa vitvaror som förbrukar lite energi och även valt miljövänliga material såsom parkettgolv av bambu. Bra förening med god ekonomi som erbjuder uthyrningslägenhet, solarium och relax.

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration