Norrbygatan 3 F / Malmaberg / Västerås

Stilren etta med uteplats

Slutpris
775 000 kr
Boarea
38 kvm
Avgift
2 214 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
1 (Hiss finns)
Såld
2019-11-11
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Norrbygatan såldes av oss 2019-11-11. Se alla våra försäljningar i Västerås samt även på Norrbygatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Malmaberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ljus och stilren etta i markplan med rymlig uteplats i österläge, perfekt för sköna grillkvällar! Genomgående renoverad med fina golv och vitmålade väggar samt fräscht kök i vitt från 2015. Badrummet renoverades 2009 med kakel/klinker och egen tvättmaskin. Stabil förening med många faciliteter såsom gym, bastu och relax med bubbelbad. Bra bussförbindelser och ca 10-12 min med cykel till City och högskolan. Snabbt tillträde möjligt! Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.