Östanbovägen 14 / Åshagen / Västerås

Rymlig familjevilla på populära Åshagen!

Slutpris
4 150 000 kr
Boarea/biarea
214/78 kvm
Driftkostnad
45 496 kr/år
Tomtarea
1 056 kvm
Rum
7 rum (4-5 sovrum)
Såld
2019-07-03
Bostaden är såld!

Denna villa på Östanbovägen såldes av oss 2019-07-03. Se alla våra försäljningar i Västerås samt även på Östanbovägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Åshagen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna rymliga familjevilla belägen på stor friköpt tomt på populära Åshagen. Här finns gott om utrymmen för hela familjen med 4-5 sovrum, flera allrum samt två badrum varav ett renoverat 2014 till toppskick. Altan under tak i västerläge och trädäck i söderläge samt en stor trädgårdstomt med fina ytor för lek, spel eller odling. På övervåningen av huset finns utgång till en enorm terrass som kan nyttjas efter att räcke har monterats. Huset är även utrustat med garage, braskamin och Stadsnät. Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.