Pila-Brittas Gata 2 / Stallhagen / Västerås

Unikt läge i anrik parkmiljö

Slutpris
1 900 000 kr
Boarea
46 kvm
Avgift
2 825 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
3 (Hiss finns)
Såld
2020-09-18
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Pila-Brittas Gata såldes av oss 2020-09-18. Se alla våra försäljningar i Västerås samt även på Pila-Brittas Gata

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Stallhagen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Bo i ett fantastiskt parkläge med fin utsikt över Västerås taknockar. Trevlig lägenhet med öppna sociala ytor. De sköna generösa fönstren bjuder in ljuset och ger utsikt mot den vackra omgivningen. Rymligt helkaklat badrum med tvättmöjlighet. Vardagsrum med sovavdelning och utgång till inglasad balkong. Kök med ekluckor och exklusiv stenskiva. Till parkeringsgaraget har du direktaccess via hiss. Cykelförråd finns praktiskt beläget i markplan i huset. Föreningen disponerar även över en gemensamhetslokal för övernattande gäster. Lägenheten har närhet till Västerås city och Centralstation.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.