Rörverksgatan 90

Rörverksgatan 90


Västerås

Rörverksgatan 90Västerås

Enplanshus med ett utmärkt läge på området!

Välkommen till denna enplansvilla om 126 km fördelade på 5 rum och kök - varav 3 sovrum. Om ytterligare ett sovrum önskas går det enkelt att dela av det stora vardagsrummet. Här bor du i ett mycket lugnt område med lummig och lättskött trädgårdstomt som vetter mot skogsallmänning där kan du njuta av grönskande utemiljö helt insynsskyddat. Förutom ett stort inglasat uterum erbjuds en stor altan under tak samt en uppvuxen trädgårdstomt med allehanda grönskande planteringar. Planlösningen är mycket välplanerat och erbjuder en rymlig hall med direktanslutning till separat tvättstuga, tre rejäla sovrum, kök med separat matplats/allrum med braskamin och ett stort ljust vardagsrum.
På tomten finns ett förråd med plats för mycket förvaring. Här bor du bekvämt i ett plan med stora umgängesytor med plats för hela familjen. Garage i länga med elektrisk port och fjärrkontroll tillhör fastigheten.
Det här är villan för dig som vill bo i ett lugnt, bilfritt och uppväxt område med god grannsämja med närhet till Erikslund Shopping Center med dess stora utbud. Snabb access till E-18 och gott om bussförbindelser.


Boarea
126 kvm
Driftkostnad
41 354 kr/år
Tomtarea
459 kvm
Rum
5 rum
Såld
2023-11-21

Mäklarhuset Västerås

Denna villa på Rörverksgatan såldes av oss 2023-11-21. Se alla våra försäljningar i Västerås samt även på Rörverksgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad