Sjötullsgatan 6 / Östra hamnen / Västerås

Vacker sjöutsikt!

Slutpris
2 140 000 kr
Boarea
64 kvm
Avgift
4 211 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
4 av 5 (Hiss finns)
Såld
2017-05-02
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Sjötullsgatan såldes av oss 2017-05-02. Se alla våra försäljningar i Västerås samt även på Sjötullsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Östra hamnen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkommen till denna underbara 2:a med ett fantastiskt läge i Östra hamnen. Här har ni en stilfull lägenhet med välplanerad planlösning och inglasad balkong med en bedårande vacker sjöutsikt. Precis utanför porten finns en marin miljö med närhet till flertalet restauranger, fina promenadstråk längs med vattnet och mysigt café som gör att ni verkligen kan koppla av och njuta av Östra hamnen när det är som allra bäst. Garageplats finns att hyra i samma byggnad. Bra kommunikation med närhet till JVSTN. Förening med god ekonomi. Tvättstuga och gemensamhetslokal för övernattning finns för föreningarnas medlemmar att nyttja. Varmt välkommen på visning!

Sponsrade länkar
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Tips & inspiration