Sjötullsgatan 6 / Östra hamnen / Västerås

Sjönära läge!

Slutpris
4 195 000 kr
Boarea
127 kvm
Avgift
6 993 kr/mån
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Våning
2 (Hiss finns)
Såld
2019-08-25
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Sjötullsgatan såldes av oss 2019-08-25. Se alla våra försäljningar i Västerås samt även på Sjötullsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Östra hamnen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkommen till denna underbara 4:a med ett fantastiskt läge i Östra hamnen. Här har ni en stilfull lägenhet med välplanerad planlösning och stora fönsterpartier med en bedårande vacker sjöutsikt. Precis utanför porten finns en marin miljö med närhet till flertalet restauranger, fina promenadstråk längs med vattnet och mysigt café som gör att ni verkligen kan koppla av och njuta av Östra hamnen när det är som allra bäst. Bra kommunikation med närhet till JVSTN. Förening med god ekonomi.

Övernattningslägenhet finns för föreningarnas medlemmar att nyttja.

Garanterad garageplats finns att hyra i samma byggnad.

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.