Södra Ringvägen 2 D

Södra Ringvägen 2 D


Östermalm— Västerås

Södra Ringvägen 2 DÖstermalm— Västerås

City-4:a med radhuskänsla på Östermalm

Välkommen till en city-4:a med radhuskänsla i markplan på Östermalm ! En härlig lägenhet i ett modernt snitt som präglas av ljus & rymd - välskött och nykänsla som hänger kvar. Med 4 rum och hela 94 kvm finns utrymmen för både familjeliv i vardag & umgänge till fest, samt såklart plats för modernt arbete på hemmaplan.

Ett trevligt attribut är markplanslägenhetens insynsskyddade terrass under tak med soldäck - visst ger det lite radhuskänsla med en egen liten täppa!

Lägenheten, i genomgående planlösning med fönster i öst & väst, disponeras med 3 sovrum, 2 helkaklade badrum samt vardagsrum & kök med matplats i öppen planlösning. Dubbla entréer till trapphus från gata och innergård. Hiss i trapphuset.

Mycket generös förvaring i 3 stora skjutdörrsgarderober i fullhöjd, Genomgående parkettgolv och vitmålade ytskikt & snickerier. Tvättmaskin & torktumlare i lägenheten. Samtliga köksmaskiner i hög kvalitet från Siemens.

Teve & bredband via Telia Triple Play. Källarförråd om cirka 5 kvm hör till lgh. Parkeringsplats i närliggande parkeringsgarage - med kö fn.

Välkommen att boka din visningstid här på web !


Boarea
94 kvm
Avgift
5 825 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
1 av 8 (Hiss finns)
Såld
2024-03-20

Mäklarhuset Västerås

Denna lägenhet på Södra Ringvägen såldes av oss 2024-03-20. Se alla våra försäljningar i Västerås samt även på Södra Ringvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.