Spantgatan 13 A / Stohagen / Västerås

2:a med hiss och inglasad balkong!

Slutpris
850 000 kr
Boarea
47 kvm
Avgift
3 512 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns)
Såld
2020-05-29
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Spantgatan såldes av oss 2020-05-29. Se alla våra försäljningar i Västerås samt även på Spantgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Stohagen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna välplanerade och ljusa 2:a med inglasad balkong. Lägenheten erbjuder kök med diskmaskin och mindre matplats. Vardagsrum med bra sociala ytor och fint ljusinsläpp från stort fönster. Badrum med duschplats och egen tvättmaskin. Här finner ni också ett rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och förvaringsmöjligheter.

Bostaden är belägen med närhet till Lögarängens badstrand, gym och badhus samt närhet till Västerås centrum. I området finns busshållplats och bra mataffär. I detta läge har du nära till både strand och stadspuls

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.