Tjärdalsgatan 12

Tjärdalsgatan 12

Slutpris

4 000 000 kr


Norra Vallby— Västerås

Tjärdalsgatan 12


Slutpris
4 000 000 kr

Norra Vallby— Västerås

Villa om 244 kvm i 2 plan med dubbelgarage

Enastående villa från 1970 belägen på en spännande och skyddad trädgårdstomt på återvändsgata mot allmänning i Norra Vallby - Villan erbjuder hela 244 kvm boarea och 108 kvm biarea - ett generöst boende för en stor familj och ett stor umgänge.

Entréplanet erbjuder bla ett ca 35 kvm stort vardagsrum med panoramafönster och öppen spis, 3 sovrum - varav master bedroom med dressing room invid badrum med bastu, kök med anslutning till nyare uterum och terrass under tak mot trädgårdsanläggningen plus ytterligare uterum, hobbyrum, tvättstuga, förråd och ett generöst dubbelgarage.

Villans övre plan består av en stor öppen salong med fönsterbestyckad takkupa, bibliotek, balkong med tak samt ett större kallförråd - planets generösa ytor kan disponeras om med flera rum.

Trädgården står snart i blom - med ett potpurri av ovanliga och koordinerade växter - tex blommande bambu och vinstockar med druvskörd årligen, samt fiskdamm och vattenfall med vattenrening.

Villan är genom åren löpande underhållen och försiktigt modifierad - med tex nytt tak, fönsterbyten, små ombyggnader och tillbyggnader. Besiktning är utförd i april 2023 med gott resultat - protokoll presenteras på visningar. Radonindikering utförd med godkänt resultat. Fjärrvärme och vattenburet system med både radiatorer och golvvärmeslingor. Solpaneler på taket genererar inkomst om ca 6-7 tkr per år genom elförsäljning. Elbilsladdare är installerad. Friköpt tomt.

Välkommen att boka din visningstid !


Boarea/biarea
205/68 kvm
Driftkostnad
50 046 kr/år
Tomtarea
1 289 kvm
Rum
7 rum (3-4 sovrum)
Såld
2023-06-11

Mäklarhuset Västerås

Denna villa på Tjärdalsgatan såldes av oss 2023-06-11. Se alla våra försäljningar i Västerås samt även på Tjärdalsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.