Västra Utanbygatan 23 / Centrum / Västerås

Unik vindslägenhet med hög charmfaktor!

Slutpris
3 950 000 kr
Boarea
117.6 kvm
Avgift
5 914 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
3 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2019-11-26
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Västra Utanbygatan såldes av oss 2019-11-26. Se alla våra försäljningar i Västerås samt även på Västra Utanbygatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Unik vindslägenhet med hög charmfaktor. En perfekt blandning av modernt och sekelskifte. Ett boende för den kräsne! Välkomna till denna rymliga vindsetagevåning om ca 118 kvm belägen i City på lugn gata. Våningen bjuder på en trevlig känsla med snedtak, synliga takbjälkar och en vitputsad murstock som går genom bostaden. Vindsetaget består av ett Master Bedroom med egen balkong i söderläge för er som uppskattar sol. Nedre plan bjuder i sin tur på ett praktiskt kök med en intilliggande rejäl matsalsdel med plats för många middagsgäster. De stora, öppna och sociala ytorna är perfekt dimensionerade för att ha trevliga hemmakvällar med gott sällskap. Vidare finner ni 2 sovrum, badrum och ett rymligt klädförråd på det nedre planet. Föreningen har i dagsläget mycket god ekonomi och de större renoveringarna är gjorda. På gården finns uteplats med grill och föreningens medlemmar kan nyttja både bastu och gym.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.