Vintervägen 7 / Hökåsen / Västerås

Ljus och fin 3:a med radhuskänsla!

Slutpris
1 900 000 kr
Boarea
80 kvm
Avgift
3 920 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1
Såld
2019-11-15
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Vintervägen såldes av oss 2019-11-15. Se alla våra försäljningar i Västerås samt även på Vintervägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hökåsen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till denna ljusa och fräscha 3:a på populära Vintervägen. Lägenheten har ett renoverat kök med öppen planlösning mot vardagsrum. Fint ljusinsläpp med fönster åt tre håll. Två sovrum och garderobsvägg i inre hall. Badrum med tvättmaskin och badkar. Till lägenheten hör ett rymligt, isolerat förråd med fönster. Skyddad atriumgård med uteplats samt uteplats på framsida och yta med gräs. Här bor du på en trevligt och barnvänligt område med radhuskänsla. Lekparker, idrottsplan, boulebana och grillplatser finns på omådet. Närhet till matbutik, motionsspår, skola, förskola och Hökåsens fina badplats som lockar folk från hela Västerås.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Hökåsen

Hökåsen är en tätort i Västerås kommun som ligger omkring 8 km från Västerås stadskärna. Invånarantalet är cirka 3 000 personer. Lugnt och familjevänligt område.

Allt man behöver!

I Hökåsen finns ICA Hökåsen, Dinos Pizzeria, apoteksombud och postombud. I utkanten av Hökåsen finns ett vattenfyllt grustag, kallat Gropen, som används som badplats under sommaren med fina promenadsträckor.

Natur och fotboll i Hökåsen

Hökåsen har ett antal aktiva föreningar inom ungdomsidrott som fotboll. Det är nära till Hökåsens IP och Ängens IP. Det finns även en aktiv scoutkår i Hökåsen och ett motionsspår som är 2,5 km. Utegym som ligger i anslutning till motionsspåret.

Ta bussen eller cykel in till stan

Finns ett flertal busshållplatser och bra tider för bussförbindelsen. Även skolskjuts för barn finns. Bra cykelbana in till Nordanby och Västerås city.

Familjeliv i naturen

Nära till Hökåsen gropen, lekparker, pulkabackar och natur. I närområdet finns förskola, öppen förskola med aktiviteter och fritidshem. Hökåsenskolan är en grundskola från förskoleklass till årskurs 6. Årskurs 7-9 finns i Tillberga som är en närliggande by.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.