Fjällbruden 220 / Angered / Göteborg

Välplanerad villa med bästa läge i området och stor trädgård!

Slutpris
3 520 000 kr
Boarea/biarea
161/17 kvm
Driftkostnad
32 700 kr/år
Tomtarea
442.6 kvm
Rum
8 rum (5 sovrum)
Såld
2020-09-22
Bostaden är såld!

Denna villa på Fjällbruden såldes av oss 2020-09-22. Se alla våra försäljningar i Angered samt även på Fjällbruden

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Angered är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en välplanerad villa om 161 kvadratmeter med det absolut bästa läget i området med stor trädgård.

Nedre plan.
Välkomnade hall med bra avhängningsmöjligheter för skor och jackor. Från hallen når vi två sovrum med plats för säng och skrivbord.
Mysigt allrum/tvrum med plats för soffa och fåtölj.
På nedre plan finns även ett badrum med dusch samt stort förrådsrum samt tvättstuga.

Mittersta plan.
Stort vardagsrum med plats för soffgrupp och fåtöljer. Utgång till balkong med utsikt över området. Intill vardagsrummet ligger husets tredje sovrum som är rymligt. Här har nuvarande ägare satt upp en vägg för att få till ett sovrum till så om man istället vill ha större vardagsrum så går det med lätthet att ta ner väggen. Det fjärde sovrummet är även det av bra storlek med plats för större säng och skrivbord samt skåp/garderober för förvaring .

Snyggt och renoverat kök med påkostade materialval. Bra med arbetsytor och rikligt med skåp för förvaring samt stilrena rostfria maskiner och extra lyx med vinkyl. Trevlig och naturlig matplats vid fönstren med plats för ca sex personer. Från köket når man den härliga träaltanen av större modell där man kan njuta av många soltimmar. Altanen är stor nog för större tillställningar som tex midsommarfest med goda vänners sällskap. Även gräsmatta finns på baksidan och även en uteplats till uppe på höjden i form av träaltan med många möjligheter som tex badtunna.
På mittersta plan finns även här ett badrum med badkar.

Övre Plan
På övre plan finner vi en hall som kan nyttjas som arbets- eller läshörna. Husets femte sovrum finner vi på övre plan och det är husets största sovrum. Gott om plats för den stora dubbelsängen samt hyllor och dylikt.
Ett stort och välplanerat hus med trevlig tomt och stora uteplatser i ett lugnt och barnvänligt område.

Välkomna till visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.