Lövängsgatan 11

Lövängsgatan 11

Slutpris

740 000 kr


Åsarp— Falköping

Lövängsgatan 11


Slutpris
740 000 kr

Åsarp— Falköping

Torpet på kullen

På Lövängsgatan 11 i Åsarp finns ett av samhället äldsta bevarade hus, den så kallade Gatugården.
Det röda torpet med vita knutar har en lummig tomt omgärdad av stenmur och vacker snickarglädje som pryder entrén. Med lite kärlek och omvårdnad kan detta bli din egen torparidyll med en lantlig känsla men ändå inne i ett levande samhälle. Entréhallens väggar är beklädda med en äldre pärlspont som samspelar med husets karaktär och vardagsrummet är rymligt med plats för såväl soffgrupp som matgrupp och får både värme och mysfaktor via pelletskamin. Köket som smyckas av en vacker vedspis (ej i bruk) är utrustad med spis med ugn, fläkt, kombinerad kyl/frys och har även ett traditionsenligt skafferi samt utgång till det inglasade uterummet i sydväst med klinkergolv. Bostaden har idag ett sovrum och i anslutning till det finns ett renoverat badrum med matta på golv och vägg samt golvvärme och tvättmaskin. På fastigheten finns även brygghus/drängstuga samt garagebyggnad och jordkällare.
Åsarp är ett aktivt samhälle med ett rikt föreningsliv. Här finns bland annat matvarubutik, nybyggd skola (åk F-6), idrottshall och bibliotek.
Fastigheten kommer att försäljas i befintligt skick där all lös egendom kommer att ingå i köpet samt med friskrivningsklausul.

Varmt välkommen på visning!


Boarea/biarea
70/37 kvm
Driftkostnad
36 671 kr/år
Tomtarea
4 332 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2021-08-26

Mäklarhuset Falköping

Denna villa på Lövängsgatan såldes av oss 2021-08-26. Se alla våra försäljningar i Åsarp samt även på Lövängsgatan.

Boka värdering
Linus Ingelsbo, ansvarig mäklare i Falköping

Linus Ingelsbo

Ansvarig mäklare

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.