Nils Mattssons Väg 22

Nils Mattssons Väg 22

Slutpris

4 650 000 kr


Billdal— Göteborg

Nils Mattssons Väg 22


Slutpris
4 650 000 kr

Billdal— Göteborg

Ljus 3:a med balkong nära havet i Billdal

Denna fina 3:a vill du inte missa! Här bor du med bara några minuters promenad ner till havet där det finns en fin badplats vid Killingsholmen, bussen som tar dig både till Göteborg och Kungsbacka stannar precis utanför bostaden och du har närheten till Nya Hovås och allt som erbjuds där. Du kan lätt cykla eller promenera längs Säröbanan till Amundöns vackra naturreservat där du kan njuta både av den vackra naturen och fina badmöjligheter. Gillar du att träna finns ett fint Nordic Wellness i Skintebo dit du enkelt promenerar. Andra fördelar med att bo här är att du har närhet till vackra Billdals park där det finns en väldig fin lekplats och ett trädgårdscafe.

Välkommen in i en rymlig hall med klädkammare. Vidare in i bostaden finns ett helkaklat badrum med tvättavdelning. I det ljusa köket har du en trevlig matplats vid fönstret, vardagsrummet är rymligt och här ifrån når du balkongen som har söderläge. Det finns två rymliga sovrum i bostaden det ena med klädkammare.
Bostaden präglas av ljus och rymd med sin generösa takhöjd, enhetliga och smakfulla design med klassiska material såsom ekparkett, ljusa väggar och stilren kakel och klinkers. Flera fönster åt olika väderstreck ger ett fint ljusinsläpp. Vackra fönsterbrädor av kalksten.

Till bostaden hör en carport som du praktiskt parkerar i utanför bostaden.
Här bor du med närhet till förskolor, skolor, havet, buss, affärer och natursköna omgivningar.

Säljaren har köpt tomt och ska flytta till sitt nya hus under nästa år. Kontakta mäklaren för mer information och om du är intresserad av en förhandsvisning!


Boarea
80 kvm
Avgift
4 577 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2022-01-03

Mäklarhuset Kungsbacka

Denna lägenhet på Nils Mattssons Väg såldes av oss 2022-01-03. Se alla våra försäljningar i Billdal samt även på Nils Mattssons Väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.