Rans floges väg 43 / Erikstorp / Bollebygd

Milsvid utsikt och kvällssol!

Slutpris
2 100 000 kr
Boarea
71 kvm
Avgift
3 382 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2020-03-06
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på rans floges väg såldes av oss 2020-03-06. Se alla våra försäljningar i Bollebygd samt även på rans floges väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Erikstorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

"Vi har det bästa läget i området" brukar alla som ska sälja sin bostad påstå. I det här fallet är jag benägen att hålla med mina uppdragsgivare!

Här har du milsvid utsikt över dalen och ser solen gå ner från din terrass.
Denna ljusa 3:a har använts som övernattningslägenhet så den är i princip i nyskick som när den stod klar 2016. På 71 kvm ryms tre rum och kök samt stort bad/tvättrum. Vardagsrummet har utgång till balkong med morgonsol men det bästa av allt är terrassen med plats för både grill och matgäster.
Du kör till Göteborg på 35 minuter, Borås på 20 minuter, Landvetter flygplats på 20 minuter samt ridskola och Hulta golfklubb på 5 minuter. Du promenerar till närmsta busshållplats på 10 minuter.

I området här på Bollebygds "gräddhylla" trivs nybyggare och lägenhetsinnevånare i alla åldrar som njuter av utsikten och närheten till natur och "skogens skafferi" via fina stigar och vägar.
Detta ihop med 15-20 minuters promenadavstånd ner till centrala Bollebygd med all tänkbar service, bra kommunikationer med buss och tåg och en högt rankad kommunal skola, förenar det bästa av två världar.

Välkommen att boka dig på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.