Björkhemsgatan 63 / Borås

Stilrent & modernt renoverad 2:a

Slutpris
765 000 kr
Boarea
45 kvm
Avgift
2 724 kr/mån
Såld
2019-05-13
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Björkhemsgatan såldes av oss 2019-05-13. Se alla våra försäljningar i Borås samt även på Björkhemsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Björkhemsgatan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Modern och stilren 2:a som till största del renoverats 2016/17. Här bor man med nytt kök, badrummet är från 2005. TV, Bredbandstelefoni och bredband 100 Mbit ingår i månadsavgiften.
Perfekt som förstaboende eller för studenten! Goda kommunikationer till Borås Centrum och Högskolan.

I dagsläget ingen kö till p-plats så chanserna till en p-plats är goda!

Här bor man med några få minuters bilväg till både Knalleland och centrum med utmärkta bussförbindelser. Gångavstånd till grönområden och Öresjö med badplats. Dessutom nära till Sjöbo Torg med mataffär, pizzeria, postombud, apotek mm. Föreningen har bastu, relaxavdelning, biltvätt, grillplats samt flera lekplatser.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Sjöbo

I norra delen av Borås finner ni stadsdelen Sjöbo. Sjöbo tillhör stadsdel Norr (tillsammans med Centrum och Fristad). Mer info finns att läsa på Borås Stads hemsida: www.boras.se.

Service & Affärer

Centralt belägen i stadsdelen finner ni Sjöbo torg. Här finns Netto, vårdcentral, pizzeria m.m. Några minuters promenad bort finner ni även Knallelands shoppingcenter med ett stort utbud av butiker, restauranger och mataffärer.

Fritid

Från Sjöbo har du bland annat nära till Almenäs med fin badplats, lekplats och restaurang/fika samt till Rya åsars naturområde med vackra promenadvägar. Åt andra hållet finns Kypeskogen med fina motionsspår, utomhusgym, vedeldad bastu och bad i Kypesjön. I närheten finns även Borås Simarena och ett av Borås landmärken, Borås Djurpark.

Kommunikation

Från Sjöbo går bussen ofta till Resecentrum och Södra torget, cykel/gångbana finns för de som önskar cykla eller gå.

Skolor

I närområdet finns flertalet förskolor och på Sjöboskolan, belägen nära Sjöbo torg, erbjuds årskurserna F-6.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.