Katrinedalsgatan / Bergsbo / Borås / Nyproduktion

BRF Bergsbo

Brf Bergsbo
Slutpris
2 917 000 kr
Boarea
95.6 kvm
Avgift
5 535 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
4 av 4 (Hiss finns)
Såld
2019-11-15
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Katrinedalsgatan såldes av oss 2019-11-15. Se alla våra försäljningar i Borås samt även på Katrinedalsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Bergsbo är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till BRF Bergsbo som erbjuder 7 stycken nyproducerade bostadsrätter för dig som har höga krav på ditt boende. Här bor du centralt med gångavstånd till centrum med allt utbud som Borås har att erbjuda.

Lägenheterna har genomgående hög standard där man lagt fokus på materialvalen, allt för att lägenheten ska kännas unik och välplanerad. Till varje lägenhet finns tillhörande balkong med ett fantastiskt läge. Lägenheterna i markplan får en rymlig altan. I huset finns det två st 2:or om ca 68 kvm, totalt fyra st 3:or om ca 77 kvm som har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Högst upp i huset finner vi en rymlig 4a om ca 95 kvm.

Lägenheterna är inredda i modern stil med ekparkett på golven och vitmålade väggar. Badrummen är stilrena med vitt matt kakel på väggarna och grå granitkeramik på golven. Badrummen är utrustade med kommod, dusch, wc tvättmaskin och torktumlare. Komfortvärme.

Köken med köksluckor samt lådfronter i grå nyans, vitt matt kakel över mörk bänkskiva. Utrustning i form induktionshäll, fläkt, varmluftsugn, diskmaskin, kombinerad kyl/frys. Samtliga vitvaror från Siemens.

På entréplan finns förråd till samtliga lägenheter, teknikrum samt cykelförråd. Trapphusen är inredda med grå granitkeramik på golven vitmålade väggar. Parkeringsplatser finns till varje lägenhet samt en gästparkering. Fastigheten är ansluten till Telias Fastighetsanslutning. Boende får tillgång till Telias bredbandstjänster genom att teckna särskilt avtal med Telia. Telias TV-paket kollektiv Start 7-kanaler ingår i månadsavgiften. Det ingår en digital-tvbox till varje lägenhet samt en trådlös router som är placerad i lägenhetens mediacentral.

Vill du skapa dig ett än mer unikt och exklusivt boende ges möjligheten till ett tillvalspaket.

Inflytt beräknas ske våren 2020.

Bokningsavtal tillämpas och först till kvarn gäller!
Kontakta Edin eller Olle på Mäklarhuset.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.