Kelvingatan 37

Kelvingatan 37

Slutpris

3 200 000 kr


Borås Gustav Adolf— Borås

Kelvingatan 37


Slutpris
3 200 000 kr

Borås Gustav Adolf— Borås

Charmig och stor villa - Perfekt för familjen!

Välkommen till denna underbara och rymliga villa som erbjuder allt en familj kan önska sig! Beläget i ett lugnt och barnvänligt område, kombinerar detta hem äldre standard med tidlös charm. Här får ni ett boende där varje detalj är noggrant genomtänkt för att skapa en trivsam och funktionell miljö. Med sina många rum och stora öppna ytor finns det gott om plats för både umgänge och avskildhet. Det rymliga vardagsrummet med stora fönster släpper in rikligt med naturligt ljus och skapar en ljus och inbjudande atmosfär för alla sociala sammanhang eller för avkoppling!

Den stora trädgården erbjuder en privat oas för avkoppling och lek. Här kan barnen springa fritt och ni kan njuta av långa grillkvällar under sommarhalvåret.

Villan har flera sovrum, perfekt för den stora familjen eller för den som behöver ett hemmakontor. Ett badrum och en gästtoalett säkerställer att morgonbestyren flyter på smidigt. Ni bor i närhet till skolor, förskolor, affärer och kommunikationer, vilket gör vardagen enkel och bekväm. Dessutom är naturen aldrig långt borta med fina promenadstråk och lekplatser i området.

Denna charmiga villa är inte bara ett hus, utan ett hem där ni kan skapa minnen och bygga er framtid. Välkommen till en plats där livskvalitet och komfort står i centrum. Missa inte chansen att förverkliga era drömmar – boka en visning idag och upplev själv allt denna fantastiska bostad har att erbjuda!


Boarea/biarea
173/75 kvm
Driftkostnad
53 438 kr/år
Tomtarea
812 kvm
Rum
7 rum (3 sovrum)
Såld
2024-06-11

Mäklarhuset Borås

Denna villa på Kelvingatan såldes av oss 2024-06-11. Se alla våra försäljningar i Borås samt även på Kelvingatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.