Hybergsvägen 14 / Brämhult / Borås

Välplanerad och mysig villa i bra skick!

Slutpris
4 300 000 kr
Boarea/biarea
149/95 kvm
Driftkostnad
35 374 kr/år
Totalareal
1 500 kvm
Rum
7 rum (4-5 sovrum)
Såld
2018-10-22
Bostaden är såld!

Denna villa på Hybergsvägen såldes av oss 2018-10-22. Se alla våra försäljningar i Brämhult samt även på Hybergsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hybergsvägen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en smakfullt renoverad villa i populära Brämhult! Här njuter man av en generöst tilltagen trädgård, med mysiga uteplatser och sol hela dagen. Villan är omfattande renoverad med bland annat nytt tak, ny fasad, nytt platsbyggt kök, övervägande delen el och fönster bytta, nya golv och ytskikt, renovering av tvättstuga, allrum m.m. I trädgården finns två härliga altaner samt en dubbelcarport byggts och den stora infarten har asfalterats. Bergvärmepumpen bidrar till husets låga driftskostnader - självklart är fiber också installerat.

Villans entréplan erbjuder en rymlig och praktisk hall, ett smakfullt renoverat kök, en ljus matsal i fil med vardagsrummet där man både finner en öppen spis samt ett stort burspråk. På entréplanet finns också ett sovrum med plats för dubbelsäng, en inre hall samt en gästtoalett. En trappa upp finns ett mysigt allrum (kan delas av till ett femte sovrum), ett helkaklat badrum samt 3 sovrum. I källarplanet finns ett nedre allrum, en fin tvättstuga, relax med dusch och bastu samt ett garage. Trädgården erbjuder fina gräsytor och här finns förutom carporten, även ett äldre garage/förråd samt en lekstuga. Trädgården är omgärdad av insynsskyddade plank och grönska och här finns fina gräsytor för lek och umgänge. Stig från tomten upp till Bävergränd.

Nära till skola, förskola och mataffärer samt goda bussförbindelser till centrum. Endast någon minut bort finns Ymergårdens härliga friluftsområde med fina motionsspår och skidspår samt tennisbanor och idrottsplats. Nära även till påfart Riksväg 40 mot både Jönköping och Göteborg.

Varmt välkomna att boka visningstid! / Helna, Mäklarhuset

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration