Strömsberg 3 / Gamsen / Strömsberg / Bredared / Borås

Liten & charmig skogsidyll

Slutpris
850 000 kr
Boarea
34 kvm
Driftkostnad
18 750 kr/år
Tomtarea
932 kvm
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Såld
2019-09-06
Bostaden är såld!

Denna villa på Gamsen Strömsberg såldes av oss 2019-09-06. Se alla våra försäljningar i Bredared samt även på Gamsen Strömsberg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gamsen / Strömsberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Liten och charmig villa med naturskönt läge i Bredareds härliga skogar. Villan är i gott skick med ny el, nytt tak och nytt badrum/tvättstuga 2017. Nytt kök från 2012.
Här kan man avnjuta somriga, soliga dagar på fin altan med naturen som uppskattad utsikt. Mörka vinterkvällar kan man värma sig framför braskaminen.

På fastigheten erbjuds idag 2st naturliga sovrum i huset. Inredd gäststuga ger möjlighet till ytterliga en sovplats. Nuvarande ägare har renoverat huset till stora delar men vissa reparationer/renovering kvarstår för nästa ägare.

Säljaren är flexibel vad gäller tillträde!

Väl tilltagen tomt som erbjuder möjligheter för den som önskar att bygga till. I vägen finns fiber för den som vill ansluta fiber. Här bor man intill fin skogsmiljö, ett par kilometer till närmaste badsjö samt bussförbindelser till skola.
Välkomna att boka in er till visningen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.