Kälvene Paradiset

Kälvene Paradiset

Slutpris

1 900 000 kr


Kälvene— Falköping

Kälvene Paradiset


Slutpris
1 900 000 kr

Kälvene— Falköping

Charmigt bostadshus lantligt beläget med vackra vyer

Finns drömmen om ett rött hus med vita knutar på landet? Då har ni hittat rätt! Välkommen till Kälvene Paradiset och denna bostad med stor charm och prunkande trädgård med vackra vyer mot Ålleberg. Bo bekvämt på denna lantliga idyll till fastighet som erbjuder allt man kan tänkas behöva. Renoveringar och förbättringarna är utförda med kärlek för husets karaktär samt med materialval och vackra detaljer. Nuvarande ägare uppförde 2010 en tillbyggnad för att få till generösa sällskapsytor och plats för gäster.

Generös rymd och härlig värme från den vackra gjutjärnskaminen är det första intrycket när man stiger in genom pardörrarna mot entrén och matsalen. Vidare nås köket som under 2014 renoverade i en ljus färgsättning med den lantliga stilen i åtanke, både med spegelluckor och en rejäl porslinsho. Vardagsrummet ligger i fil med biblioteket/kontoret, här finns en värmande täljstenskamin och taket är öppnat till nock för en pampigare känsla! I entréplan finns även sovrum med garderobsförvaring samt helkaklad toalett/dusch renoverad 2014. En vacker smidestrappa leder upp till loft att nyttja som t.ex. tv-rum samt ett extra sovrum.På tomten finns även inrett uthus med tvättstuga, vedeldad bastu förvaringsutrymmen, garage samt en fräsch tvårumslägenhet renoverad 2015 och senare. Perfekt att nyttja som eget hemmakontor, för tonåringen eller att hyra ut för extra inkomst!

Utomhus väntar en lättskött trädgård med lummig grönska som ramas in av vacker stenmur, dekorativ järngrind och härliga uteplatser att spendera sommaren på. Känn hur alla måsten försvinner när du lyssnar på fåglarnas kvitter, njuter av vyn mot de böljande fälten och Ålleberg. Kälvene är beläget med ca 10 minuters bilresa från Falköping söderut. I Falköping finns bl.a. matbutiker, restauranger, varuhus, sjukhus och goda kommunikationer med tåg till flera större städer så som Göteborg, Stockholm och Jönköping. Närmsta förskola och skola är belägna i Vartofta ca 6 km från fastigheten.

Fastigheten är förbesiktigad och försäkrad mot dolda fel, detta då säljaren tecknat "Skyddat köp".
Välkommen med er anmälan till visning!


Boarea/biarea
83/11 kvm
Driftkostnad
37 757 kr/år
Tomtarea
1 365 kvm
Rum
5 rum (2-3 sovrum)
Såld
2023-10-19

Mäklarhuset Falköping

Denna villa på Kälvene Paradiset såldes av oss 2023-10-19. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på Kälvene Paradiset.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.