Frostagården 5 / Mularp / Falköping

Torp med milsvid utsikt

Slutpris
585 000 kr
Boarea
76 kvm
Driftkostnad
20 198 kr/år
Totalareal
2 541 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2019-05-30
Bostaden är såld!

Denna villa på mularp såldes av oss 2019-05-30. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på mularp

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Mularp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Lantlig idyll bär enkelhetens krage, med blommande körsbärsträd och kvittrande fåglar är den klassiska drömmen om den röda stugan med vita knutar nu sann och kan bli Er!

Strax 10 km utanför Falköping i Mularp är Frostagården 5 belägen med anor från 1800-talet. En fastighet som idag har nyttjats som permanentboende men lika väl kan vara ett bättre vinterbonat fritidshus. Stugan inrymmer idag två rum och ett trivsamt kök med härlig takhöjd och plats för matbord. Här finns även en fungerande köksspis som sprider en ljuvlig värme. I stugans äldre del finns vardagsrum som även kan nyttjat som matrum och på golvet finns här som sig bör ett traditionellt brädgolv. Sovrummet är luftigt med fönster i två väderstreck och här ryms både dubbelsäng och garderob. I utbyggnaden finner ni en rymlig toalett/dusch/tvätt med klinker på golv och kakel på vägg. Stugan har löpande genomgått div. ombyggnader och renoveringar så som utbyggnad 2005-2008, yttertak 2007 och på senare år har fastighetens avlopp förbättrats med ny infiltration 2017. Utöver bostadshuset finns även "lillstuga" med vedeldad bastu, vedbod/förråd, växthus och mindre verkstad i container. Trädgården är uppväxt med buskar och träd och har ett högt och fint läge.
Från mitten av juni ges nu en ny ägare möjligheten att avnjuta sin kopp kaffe på träddäcket med en enastående utsikt, likt ett vykort.

Detta är en fastighet väl värd att besöka, välkommen på visning.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration