Liljegården 5 / Åsle / Falköping

Lantligt och charmigt boende i kulturbygden Åsle

Slutpris
2 150 000 kr
Boarea
140 kvm
Driftkostnad
48 376 kr/år
Tomtarea
7 013 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2019-10-18
Bostaden är såld!

Denna villa på åsle såldes av oss 2019-10-18. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på åsle

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Åsle är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna 1,5 plansvilla med lugnt och ostört läge på Liljegården 5!

Här hittar du ett lantligt och charmigt hus om 140 kvadratmeter med trivsam planlösning, vackra plankgolv, vedeldad badtunna och bastu. Bostaden har nyrenoverade våtrum, trivsamt kök med vedpanna och rymligt vardagsrum med utgång till uteplats med vacker vy mot Karleby och Ålleberg. Vidare inrymmer villan tre sovrum varav ett med egen toalett. Ett bekvämt boende i fint skick med många härliga utrymmen, såväl invändigt som utvändigt. Den fd ladugården är sedan många år ombyggd och är idag den självklara samlingspunken när det vankas stora kalas. Eller perfekt för dig med egen verksamhet som önskar uppvärmda ytor för såväl kontor, hobbyrum eller träningsrum. Lokalen går att nyttja både sommar som vinter, här finns även ett enklare kök. Invid lokalen finns bättre isolerad verkstad med gjuten platta, plåtklädda väggar, luft/luft värme samt vikport. Nyare el med automatsäkringar, trefas samt vatten. I anslutning till bostaden finns även kallgarage/förråd och mindre beteshage. Fastigheten är ansluten till vattenförening, inkopplad fiber och är medlem i vägförening som sköter snöröjning.

Huset står på en stor, härlig och vacker trädgårdstomt med fruktträd, charmig jordkällare och växthus. Fastigheten är attraktivt belägen i utkanten av trevliga Åsle, helt rätt för dig som vill bo granne med härliga strövområden och en levande landsbygd. Här kan du vakna till fågelkvitter och trädens sus, och ändå ta dig till jobbet i Falköping med bara en kortare biltur. I Åsle finns skola och förskola.

Fastigheten kommer i samband med försäljningen vara besiktigad och försäkrad mot dolda fel, då säljaren har tecknat produkten Skyddat Köp.

Vi ses på visningen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.