Lgh 31 Brf Fårabergets Lycka / Fåraberget / Falköping / Nyproduktion

Enplanshus med guldläge

BRF Fårabergets Lycka
Slutpris
1 995 000 kr
Boarea
86 kvm
Avgift
3 750 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2020-09-15
Bostaden är såld!

Denna radhus på Lgh 31 Brf Fårabergets Lycka såldes av oss 2020-09-15. Se alla våra försäljningar i Falköping

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Fåraberget är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Enplanshusen i brf Fårabergets Lycka är tänkta att möta behovet av en bred målgrupp. Söker du ett boende i markplan har husen alla de funktioner du kan önska. Samtliga hus har ett praktiskt förråd i direkt anslutning till entrén och en stor uteplats i sydväst. Den höga standarden är genomgående i samtliga hus och märks i varje rum. En öppen planlösning har eftersträvats för att skapa rymd och luftiga ytor för umgänge, samtidigt som det bidrar till ökat ljusinsläpp. Kök, matplats och vardagsrum hänger ihop i en enhet, vilket gör det enkelt att umgås med familj och vänner, samtidigt som man lagar mat eller fixar med disken.

Parkeringsplats finns direkt utanför dörren och tillgängligheten till bostaden är därmed så god att det ger möjlighet att bo kvar här länge.

I Fårabergets Lycka får du möjlighet att bo naturskönt med närhet till rekreation och service. Här bor du lantligt men ändå i stan.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Tåstorp

I villaområdet Tåstorp finns närhet till sportområdet Oden Falköping med flera olika sporthallar, friidrottsanläggningar inomhus och utomhus, fotbollsplaner (både naturgräs och konstgräs), inom- och utomhusbad, boulebanor, tennishall och tennisbanor utomhus. På gångavstånd finns också en bowlinghall. Här har ni närhet till grönområden som Fåraberget och Hälsoslingan. Några minuter från området finns Falköpings resecentrum, matvarubutik, restauranger samt bibliotek.

Skolor och barnomsorg

I området finns förskolorna Junibacken, Skytten, Paletten och Sörgården. Åttagårdsskolan omfattar förskoleklass - åk 5 samt fritidshem. Dotorpsskolan omfattar förskoleklass - åk 5 samt fritidshem. Årskurs 6-9 flyttas eleverna till Kyrkerörsskolan och Centralskolan. Ållebergsgymnasiet är beläget i Åttagårdsområdet. För mer information se www.falkoping.se

Kommunikationer

Buss: Stadsbussar passerar regelbundet genom området. Tåg: Falköping ligger endast ca 1 timmes restid från Göteborg och ca 2,5 timme från Stockholm. Till Jönköping tar det ca 45 minuter.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.