Hjelmarsrörsgatan 9B

Hjelmarsrörsgatan 9B

Slutpris

445 000 kr


Åttagård— Falköping

Hjelmarsrörsgatan 9B


Slutpris
445 000 kr

Åttagård— Falköping

Smakfullt renoverat med stilsäkra detaljer

Det är lördag eftermiddag på Hjelmarsrörsgatan 9B och kvällen ska spenderas i goda vänners lag med er version av "Halv åtta hos mig". Förberedelserna pågår i det smakfullt renoverade köket, förrättssoppan står och puttrar på induktionshällen och brödet bakas i varmluftsugnen medan dessert och bubblet ligger redo i kylen och frysen som båda är i fullhöjd. Ur köksskåpet med vitrinluckor plockas glasen fram som dukas upp på matsalsbordet i vardagsrummet, samtidigt plockar du upp Plejd-appen i din telefon för att tända upp spotlightsen som belyser den dekorativa betongväggen vid matplatsen. En vända ut på balkongen för att tända några ljus och se ut över Falköping. Gästerna plingar på dörren och du välkomnar dem in i den möblerbara hallen där de hänger av sig. Den traditionella husesynen tar gästerna in i det rymliga sovrummet med garderobsförvaring och vidare på en titt in i klädkammaren där det praktiska Elfa-systemet håller ordningen. Någon av gästerna lånar toaletten och förundras över dess rymlighet, bredvid duschen finns till och med plats för tvättmaskin om man skulle önska.

Middagen står dukad, ni sätter er till bords och har en trevlig kväll! Samtalsämnet under middagen återkommer till hur bra man bor på Hjelmarsrörsgatan 9B, och dessutom till en förmånlig månadsavgift om 3 927 kr där till och med bredband via fiber ingår. Så nära till allt men ändå med ett lugnt läge!
Varmt välkomna!


Boarea
60.5 kvm
Avgift
3 927 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-11-06

Mäklarhuset Falköping

Denna lägenhet på Hjelmarsrörsgatan såldes av oss 2020-11-06. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på Hjelmarsrörsgatan.

Boka värdering
Linus Ingelsbo, ansvarig mäklare i Falköping

Linus Ingelsbo

Ansvarig mäklare

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.