Bergsliden 33

Bergsliden 33

Slutpris

1 600 000 kr


Mösseberg— Falköping

Bergsliden 33


Slutpris
1 600 000 kr

Mösseberg— Falköping

Trevlig villa på Mössebergs sluttning

På Mössebergs sluttning finner ni Bergsliden 33, en trivsam villa där arkitekten har nyttjat det naturliga ljust maximalt genom en trevlig planlösning, väl tilltagen takhöjd och genomtänkta placeringar av fönster.
Bostadens rymliga vardagsrum i vinkel har högt i tak och plats för både loungedel och matsalsmöbel. Här finns utgång till en trevlig uteplats i öst, perfekt för morgonkaffet i skuggan av trädgårdens vackra träd. En halv trappa upp finns ett välskött retrokök med bra arbetsytor, förvaring och plats för matbord där ett högt placerat fönster låter solljuset spela fritt i rummet. Via köket nås ett härligt inglasat uterummet som förlänger sommarkvällarna och har utgång till trädäck i sydväst. I bostaden finns även två sovrum med möjlighet till tre då matrummet i originalutförande utgjorde ett sovrum och i källarplan finns en mysig gillestuga med eldstad (ej i bruk) samt badrum och tvättstuga. Fastigheten är ansluten till fibernät och uppvärmning sker via luftvärmepump och direktverkande el. På fastigheten finns även garage med plats för en bil. Här bor ni omgiven av en vacker trädgård med flera perenna växter och gräsmatta sköts av robotgräsklippare.
Varmt välkommen på visning!


Boarea/biarea
83/52 kvm
Driftkostnad
40 220 kr/år
Tomtarea
751 kvm
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Såld
2021-08-31

Mäklarhuset Falköping

Denna villa på Bergsliden såldes av oss 2021-08-31. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på Bergsliden.

Boka värdering
Linus Ingelsbo, ansvarig mäklare i Falköping

Linus Ingelsbo

Ansvarig mäklare

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.