Falekvarna Timmerhuset

Falekvarna Timmerhuset

Slutpris

2 225 000 kr


Falekvarna— Falköping

Falekvarna Timmerhuset


Slutpris
2 225 000 kr

Falekvarna— Falköping

Gediget timmerhus i natursköna Falekvarna

Unikt och rejält timmerhus knappt 8 km utanför Falköping, med sitt höga läge i vackra Falekvarna är denna fastighet verkligen något som drar blickarna till sig.
Bostadens balkong bjuder på en magnifik utsikt och här ses flertalet av Falbygdens vackra berg bl.a. Ålleberg, Gerumsberget, Plantaberget och i horisonten ses Billingeberget. Suterrängvillan som uppfördes 1989 innehar karaktäristiska dörrvalv och genomgående trädetaljer, främst i furu och rymmer totalt 6 rum varav 4 sovrum. På entréplan finner vi en inbjudande entréhall som leder vidare till våningens samtliga rum, samt en trappa ner mot suterrängplan. Köket har en bra arbetsdel med bl.a nyare hel kyl och frys samt dörr ut mot den generösa balkongen och matplats vid fönster som mynnar ut mot de fantastiska vyerna. Vidare kommer man in till vardagsrummet med plats för både matsals- och soffgrupp. Två av sovrummen finner vi på entréplan, varav ett där man har dörr ut mot den härliga balkongen. Fräsch helkaklad toalett/dusch i neutrala materialval med kommod, toalett, handdukstork och dusch.
Vidare ner i suterrängplan finner vi ytterligare två sovrum i bra storlek, toalett/bad med kommod, toalett och badkar, separat tvättstuga och praktisk groventré.

På fastigheten finns också ett tillhörande garage med motordriven port, perfekt för den motorintresserade. Garaget är byggt i samma stil som bostadshuset. I garaget finns indraget eget vatten via djupborrad brunnen och el. Bostaden förses med vatten och avlopp via samfällighet. Fiber finns indraget till fastigheten.

Fastigheten är belägen i naturskönt område med flertalet bra promenadvägar och vackra vyer. Alldeles i närheten går kvarnleden som går genom Falekvarnas historiska kvarnmiljö med flera fantastiska smultronställen med porlande bäckar och vacker flora.

I samband med försäljningen är bostaden förbesiktigad och försäkrad mot dolda fel, detta då säljaren har valt att teckna "Skyddat köp".

Välkommen att boka dig på visning!


Boarea/biarea
138/22 kvm
Driftkostnad
51 473 kr/år
Tomtarea
2 348 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2021-05-25

Mäklarhuset Falköping

Denna villa på Falekvarna Timmerhuset såldes av oss 2021-05-25. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på Falekvarna Timmerhuset.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.