Trinnöjegatan 15

Trinnöjegatan 15

Slutpris

2 890 000 kr


Ranten— Falköping

Trinnöjegatan 15


Slutpris
2 890 000 kr

Ranten— Falköping

Välskött tvåplansvilla i stilrena toner

På Trinnöjegatan 15 ligger denna generösa tvåplansvilla med lugn och trivsam trädgårdstomt och friliggande garage. Villans yttre går i klassisk folkhemsarkitektonisk anda med putsad fasad, smidesräcken och vacker lamparmatur ovan ytterdörren märkt med villans gatunummer. Interiört erbjuds en modern planlösning med öppna ytor och genomgående fräscha ytskikt i ljusa toner! Stilrena, raka linjer flirtar med originaldetaljer så som vacker fiskbensparkett, murade eldstäder och inbyggda garderober med nyckelvreden. En vacker kamin i funkisstil installerad 2016 finns centralt placerad i vardagsrummet vilken utgör såväl en vacker detalj samt ger behaglig värme. I öppen planlösning med vardagsrummet ligger kök och matplats, här genomfördes en omfattande renovering 2013. Det tidlösa Vedumköket går i vitt med gedigna granitbänkskivor och kromade detaljer, välplanerad utformning med gott om arbetsytor och förvaring. I anslutning finns även inglasat uterum vilket ger ytterligare utrymme under sommartid där gränsen mellan ute och inne suddas ut. Totalt inrymmer villan fem sovrum varav fyra är placerade i ovanplan, mycket praktisk planlösning med goda möjlighet att anpassa utefter familjens behov. Såväl badrum som toalett/dusch är väl utformade med klinker på golv och kaklade väggar. Källarplan inrymmer gott om förvaringsutrymmen, tvättstuga och pannrum där bergvärmepumpen från 2019 finns placerad. Fastigheten är ansluten till fiber.

Ett välskött hem redo att flytta in i utan att först behöva renovera. Dessutom med ett trevligt läge nära bl.a. resecentrum, restauranger, konditorier, livsmedelsbutik och idrottsanläggningar. Även flertalet förskolor, skolor och gymnasium finns i området för barn i alla åldrar! Fastigheten är förbesiktigad och dolda fel-försäkrad, detta då säljaren tecknat "Skyddat köp".

Vi ses på visning!


Boarea/biarea
176/90 kvm
Driftkostnad
54 804 kr/år
Tomtarea
851 kvm
Rum
7 rum (5 sovrum)
Såld
2023-08-17

Mäklarhuset Falköping

Denna villa på Trinnöjegatan såldes av oss 2023-08-17. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på Trinnöjegatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.