Tulpanvägen 1

Tulpanvägen 1

Slutpris

165 000 kr


Klockaregården— Falköping

Tulpanvägen 1


Slutpris
165 000 kr

Klockaregården— Falköping

Kolonistuga i gott skick med prunkande lott

Nu grönskar det och med det väcks lusten att ha en egen oas att komma ut till för att påta i landen eller sitta och läsa en bok i solväggen! Här erbjuds en prunkande kolonilott (arrende) om 275 kvm med kolonistuga i klassisk rödvit färgsättning med tillhörande komplementsbyggnad och trädgårdsdekorationer. Stugan utgörs av två rum samt enklare toalettutrymme, fräscht med vitmålade väggar och laminatgolv. Under senare år har en mängd förbättringar utförts så som nytt plåttak, målat fasad, nya plåtarbeten och vidbyggt trädäck i soligaste söderläge. Stugan ger plats för matbord samt soffa/säng och har bänk för enklare tillberedning av mat. Separat redskapsbod om 8 kvm uppförd under 2022 med plats för trädgårdsverktygen. På tomten finns även en jordkällare samt eget vattenutkast med kommunalt vatten. Njut av trädgården med en mängd fruktträd, bärbuskar, rabarber och land att odla i samt buskage som avskärmar.

Klockaregårdens koloniförening är belägen strax norr om Falköping på smidigt cykelavstånd. Perfekt för dig som bor i lägenhet men samtidigt drömmer om en egen trädgård! Populärt området med trevlig gemenskap och välskötta gemensamhetsutrymmen så som parkeringar och gemensamma toaletter.

Här finns chansen till snabbt övertagande, välkommen på visning!


Boarea
ca 25 kvm
Arrende
720 kr/år
Tomtarea
275 kvm
Rum
2 rum
Såld
2023-05-31

Mäklarhuset Falköping

Denna fritidshus på Tulpanvägen såldes av oss 2023-05-31. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på Tulpanvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.